Recente Productontwikkelingen Machinebouw

Yalp BoardingYalp Boarding

Kindvriendelijk ontwerp, weersbestendig en modulair kwa opbouw waren de sleutelwoorden bij het onwikkelproces voor een nieuwe Boarding.

Meer info -->

 

 


Green Clipper Sport++Green Clipper Sport++

De Green Clipper Sport is speciaal ontwikkeld voor het maaien van sportvelden en andere grote regelmatig te onderhouden gazonvlakten.

Meer info --> 


Green ZizzorGreen Zizzor

Voor Green Clipper Products is onlangs ook de Green Zizzor ontwikkeld. Deze verschilt van maaiprincipe met de Green Clipper. De Green Zizzor is namelijk een kooimaaier die in bepaalde toepassingen een beter resultaat geeft.

Meer info -->


 


 

Industriële Ventilator
Industriele Ventilator

Als aanvulling op het bestaande assortiment van Kiekens Products B.V. is deze 'schone lucht' buitenventilator ontwikkeld. Kiekens Products is al bijna 100 jaar thuis in deze markt en het ontwikkelen van dit product is dan ook samen gegaan met een bijzonder goede interactie tussen GSO Engineering en Kiekens Products B.V. om zo de aanwezige kennis optimaal te benutten.

Meer info -->Green ClipperGreen Clipper

 

 

In samenwerking met de opdrachtgever 'Green Clipper products' is de Green Clipper 5 een inmiddels gerealiseerd project. De uitdaging was om een "high capacity" grasmaaimachine te ontwikkelen.

Meer info -->


 
DroogborstelmachineAardappel Droogborstelmachine

 

 

 

Deze droogborstelmachine is ontwikkeld in opdracht van Mosman Machinery BV. De uitdaging was om een zo hoog mogenlijk "schilrendement" te bewerkstelligen.

Meer info -->

 


 

Home
GSO-Engineering.nl